• 75e4fbb3311
  • b92d0edb311

sing kita

32Madeg ing 2009, Strongsaw wis kaku munggah ing ladders sukses minangka produsen dipercaya, wholesaler lan Machinery exporter.

gamut sudhut kita produk kalebu mesin kekayon, pribadi kekayon, mesin apa logam lan pribadi logam apa.

Kanthi konsep kanggo Manufaktur kualitas apik lan Uploaded saka sudhut produk kanggo klien kita reputed, kita dadi gedhe kanggo njaga kualitas lan uniqueness produk kita utuh.

We ngerti kabutuhan tau-ganti lan panjaluk saka industri ngawulo kompetisi hardcore iki.

We sing disenengi saingan kita kita kurban kita dhewe mesin dirancang lan dirancang kanggo kita klien rego ing pigura wektu dipuntetapaken.

Menapa malih, ing kurun wektu kita wis garnered basa customer sudhut ing pasar.

Kanthi adil duwe produksi musuhan-free, kita digawe dening fasilitas ultra-high, kang dilengkapi karo salah siji teknologi paling anyar digunakake ing menehi paling saka asil kita klien.

Menapa malih, tim kita profesional pakar wis buktiaken trek rekaman sing liwat kabeh sing hard karya lan pengabdian.

We nggawe manawa kita produk sing dianyari seneng ing sync karo panjaluk tau-ganti saka pasar, lan uga kurban fasilitas pangaturan khusus.

Kabeh faktor iki lan kita methodologi apa saiki wis mbantu kita perusahaan kanggo entuk wutah konsisten ing industri competitive iki.

basa langganan kita kalebu pelanggan saka India,, Rusia, USA lan Austrailia, Prancis.

Hubungi kita: sophie@strongsaw.com

Samsung: 0086-13055879560

Skype: 0086-13055879560

wechat: 0086-13055879560

sinau More

Products Bintang

ndeleng kabeh produk

kok milih kita

  • Quality

    tingkat dhuwur tech produksi lan sing soyo tambah komponen kualitas dhuwur saka supplier dikenali.
  • keluwesan

    Aku ora kurban mesin standar, nanging kabeh adat digawe miturut syarat customer.
  • Lowongan Lan Support

    We sing mbukak kanggo pitakonan lan bantuan uga sawise wektu babar pisan wis kadaluwarsa, karo tim layanan kita kabeh ndonya kita ngaktifake sing machinery kita tau mungkasi.
  • tanggapan

    Kita cepet nanggepi kabeh pitakon customer lan ing cilik saka masalah kita ngatasi mau sanalika bisa.

kita Patner

pantner_03
pantner_05
pantner_07
pantner_09
pantner_10
pantner_17
pantner_19
pantner_21
pantner_23
pantner_29
pantner_31
pantner_33
pantner_35
pantner_37
WhatsApp Online Chat !