Otomatis pindho sisi mesin planing

Short Description:

Technical Parameters: 1、Cast iron bed with good shock absorption and stability is machined by CNC machining center to provide a good foundation for cutter shaft and feed. 2、Stangard carbide helical shaft,high-precision imported bearings for the machine to provide a very healthy heart. 3、The use of crawler-type elastic pressure claw(with lifting function)according to the thickness of the wood,the degree of bending choose elastic pressure claw ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Email: sophie@strongsaw.com
  • Detail produk

    Tags Product

    Paramèter Technical:
    1, Cast amben wesi karo panyerepan kejut apik lan stabilitas wis machined dening pusat mesin CNC kanggo nyedhiyani madegé apik kanggo motong batang lan feed.
    2, Stangard carbide helical batang,-dhuwur tliti arah diimpor kanggo mesin kanggo nyedhiyani jantung banget sehat.
    3, Panggunaan crawler-jinis meksa lentur cakar (karo fungsi ngangkat) miturut kekandelan saka kayu, ing jurusan kang mlengkung milih lentur meksa cakar dipakani kadohan, akurasi Processing workpeace wis apik nemen, dipakani kuat;
    4, alat Machine sumbu piso lan meksa roller lan mekanisme dipakani Gamelan, dilengkapi karo manual nggoleki-tuning lan mekanisme motorized, supaya saka posisi cepet lan accurate.Pressure planing bagéan saka uooer lan ngisor feed loller ubungan dipakani, imbangan tikaman kuwat;
    5, Panggunaan komponen electrical diimpor, supaya kabèh kontrol sensitif lan aman;
    6, Taiwan produk diimpor dilengkapi piranti tampilan digital, panel operasi bisa langsung ing kekandelan Processing, accurancy nganti 0.1mm, kacepetan standar dipakani kontrol;
    7, Countertops Chrome hard dilapisi perawatan khusus, nyandhang-tahan, Gamelan.

     

    型号 规格 specifications model MB450 型号 规格 specifications model MB450
    刨 削 厚度 kekandelan makarya 10-180mm 送 料 电机 功率 Dipakani daya motor 2.2kw (konversi frenquency )
    刨 削 宽度 jembaré makarya 25-450mm 升降 电机 功率 Ngangkat daya motor 0.37kw
    最小 刨 削 长度 dawa Min.Working 260mm 总 功率 Total daya 15.57kw
    最大 刨 削 量 Max. ambane Cutting 上刀4mm 下刀4mm 吸尘 口 Bledug metu dia φ150mm
    刀 轴 直径 Nglereni kumparan dia φ5101mm 电压 Tegangan 380v
    刀 轴 转速 Nglereni kacepetan kumparan 5500r / min 外形 尺寸 sakabèhé ukuran 2500 * 1050 * 1750mm
    送 料 速度 kacepetan dipakani 3-20m / min 装箱 尺寸 ukuran packing 2600 * 1150 * 1850mm
    上 刀 轴 电机 功率 nglereni Upper daya kumparan motor 7.5kw 重量 Bobot resik 2500kg
    下 刀 轴 电机 功率 nglereni Mottom daya kumparan motor 5.5kw

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !