Slitting ing saw trimming

Short Description:

Paramèter Technical: 1, Unik support prewangan pindho rampung, multi-V Manufaktur tliti Panuntun linear lan Ultra-kelas chain conveyor sudhut, supaya layang tliti, Gamelan, resistance goodwear. 2, kumparan unik lan motor desain langsung, ora mundhut daya, ana gangguan, dhuwur tliti. 3, sistem lubrication Unik volumetriv kanggo mesthekake kinerja lubrication banget, supaya workpiece punika layang Gamelan lan pas. 4, Panggunaan frekuensi global sppeed dipakani, nggawe alus, kayu atos sawing sp ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Email: sophie@strongsaw.com
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    Paramèter Technical:
    1, Unik pindho rampung support prewangan, multi-V Manufaktur tliti Panuntun linear lan Ultra-kelas chain conveyor sudhut,

    supaya layang tliti, Gamelan, resistance goodwear.
    2, kumparan unik lan motor desain langsung, ora mundhut daya, ana gangguan, dhuwur tliti.
    3, sistem lubrication Unik volumetriv kanggo mesthekake kinerja lubrication banget,
    supaya workpiece punika layang Gamelan lan pas.
    4, Panggunaan frekuensi global sppeed dipakani, nggawe alus, kacepetan sawing kayu atos cukup, Gamelan incision,

    supaya ukuran workpiece luwih akurat.
    5, piring Body karo proses sworo seru-jinis laser welding, strenth dhuwur, luwih ayu.

    型号 规格 specifications model MJ163A 型号 规格 specifications model MJ163A
    锯片 直径 diameteripun agul-agul Saw 255 / 355mm 主 电机 动 率 daya motor utama 7.5 / 9kw
    最大 加工 厚度 kekandelan Max.preocessing 80mm 送 料 电机 功率 Feed daya motor 1.5kw
    最短 加工 长度 dawa Processing cedhak 250mm 总 功率 Total daya 9 / 10.5kw
    锯切 宽度 jembaré sawing 360mm 锯片 厚度 kekandelan Blade 3.2-5.0mm
    主轴 转速 kacepetan kumparan 2900r.pm 工作台 尺寸 Apa ukuran mejo 1750 * 860 * 830mm
    主轴 直径 diameteripun kumparan φ50.8mm 外形 尺寸 Ukuran 1950 * 1280 * 1350mm
    送 料 速度 kacepetan dipakani 3-26m / min 机床 重量 bobot mesin 970kg

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !