• 75e4fbb3311
 • b92d0edb311

kush jemi

32Themeluar në vitin 2009, Strongsaw ka ngjitur me rigorozitet deri shkallë e suksesit si prodhues i besuar, me shumicë dhe makineri eksportues.

spektër të gjerë të prodhimeve tona përfshin makineri Njoftime, mjetet Njoftime, makineri pune metalike dhe mjete metalike të punës.

Me konceptin për prodhimin e cilësisë më të mirë dhe rrjet të gjerë të produkteve për klientët tanë reputacion, ne lulëzojnë për të ruajtur cilësinë dhe unike e produkteve tona paprekur.

Ne e kuptojmë gjithnjë në ndryshim nevojat dhe kërkesat e industrisë në mes këtë konkurs hardcore.

Ne jemi duke preferuar mbi konkurrentët tanë si ne ofrojmë makinat tona vet engineered dhe projektuar për klientët tanë me vlerë brenda afatit kohor të përcaktuar.

Për më tepër, në një hapësirë ​​të shkurtër kohe ne kemi mblodhi një bazë të gjerë të konsumatorëve në treg.

Me qëllim që të kemi prodhimin e pa sherr, ne jemi mbështetur nga infrastruktura ultra-lartë, e cila është e pajisur me një nga teknologjitë më të fundit të përdorura në dhënien e mirë e rezultateve për klientët tanë.

Për më tepër, ekipi ynë i profesionistëve të ekspertëve ka provuar rekord të tyre të pista me gjithë punën e tyre të vështirë dhe përkushtim.

Ne jemi të sigurt se produktet tona janë përditësuar shpesh në sync me gjithnjë në ndryshim kërkesat e tregut, dhe gjithashtu ofrojnë strukturë të veçantë customization.

Të gjithë këta faktorë dhe metodologjitë tona aktuale të punës kanë ndihmuar kompaninë tonë për të arritur një rritje të qëndrueshme në këtë industri konkurruese.

Baza jonë e klientelë përfshin konsumatorët nga India,, Rusia, SHBA dhe AUSTRALIA, Francë.

Na kontaktoni: sophie@strongsaw.com

Whatsapp: 0.086-13055879560

Skype: 0.086-13055879560

WeChat: 0.086-13055879560

Mëso më shumë

Produkte Featured

të parë të gjitha produktet

pse na zgjodhet ne

 • cilësi

  Niveli i lartë tech e prodhimit dhe rritje komponentëve të kualitetit të lartë nga furnizuesit njohura.
 • lakueshmëri

  Ne nuk ofrojnë makina standarde, por të gjithë bërë me porosi sipas kërkesave të konsumatorit.
 • Customer Shërbimi dhe Mbështetje

  Ne jemi të hapur për çdo pyetje dhe për të ndihmuar edhe pas periudhës së garancisë ka skaduar, me ekipin tonë të shërbimit në të gjithë botën ne të mundur që makineritë ynë kurrë nuk ndalet.
 • përgjegjshmëria

  Ne shpejt të përgjigjet për të gjitha pyetjet e konsumatorëve dhe në rast të problemeve ne zgjidhjen e tyre sa më shpejt të jetë e mundur.

ynë patner

pantner_03
pantner_05
pantner_07
pantner_09
pantner_10
pantner_17
pantner_19
pantner_21
pantner_23
pantner_29
pantner_31
pantner_33
pantner_35
pantner_37
WhatsApp Online Chat !