• 75e4fbb3311
  • b92d0edb311

saha kami

32Didirikeun taun 2009, Strongsaw geus rigorously naek nepi ka ladders sukses sakumaha produsén dipercaya, wholesaler tur mesin éksportir.

tangga nada lega kami produk ngawengku mesin woodworking, parabot woodworking, mesin kerja logam jeung parabot logam berpungsi.

Kalayan konsép pikeun manufaktur kualitas pangalusna sarta Asép Sunandar Sunarya lega produk mun klien kami reputed, urang mekar keur ngajaga kualitas sarta uniqueness produk urang gembleng.

Urang ngarti kaperluan kantos-ngarobah sarta tungtutan industri amidst kompetisi hardcore ieu.

Kami pikaresep leuwih pesaing urang salaku urang nawiskeun urang sorangan mesin direkayasa jeung dirancang klien kami hargana dina pigura waktos diatur.

Leuwih ti éta, dina hiji bentang pondok tina waktu kami geus garnered basa customer lega di pasar.

Kalawan tujuan pikeun mibanda produksi repot-haratis, urang anu dijieun ku infrastruktur ultra luhur, nu geus dilengkepan salah sahiji téknologi panganyarna dipaké dina méré pangalusna hasil ka klien urang.

Leuwih ti éta, tim kami professional ahli geus kabuktian catetan lagu maranéhanana ngaliwatan sagala gawé teuas maranéhanana jeung kumawula.

Urang pastikeun yén produk urang nu diropéa remen sinkron jeung tungtutan kantos-ngarobah pasar, sarta ogé nawarkeun fasilitas kustomisasi husus.

Sadaya faktor kasebut sarta kami metodologi digawé ayeuna geus mantuan parusahaan urang pikeun ngahontal tumuwuh konsisten di industri kalapa ieu.

base langganan urang kaasup para nasabah ti India,, Rusia, AS sarta Austrailia, Prancis.

Contact us: sophie@strongsaw.com

Whatsapp: 0086-13055879560

Skype: 0086-13055879560

wechat: 0086-13055879560

Diajar deui

Produk Artikel

nempo sakabeh produk

naha milih kami

  • kualitas

    Tingkat tech tinggi produksi sarta ningkatna komponén kualitas luhur ti suppliers dipikawanoh.
  • kalenturan

    Simkuring teu nawiskeun mesin standar, tapi kabeh custom dijieun nurutkeun sarat tina nasabah.
  • Service customer Jeung Rojongan

    Kami kabuka pikeun patalékan jeung ngabantu ogé sanggeus periode jaminan geus kadaluwarsa, kalayan tim layanan kami sakuliah dunya urang ngaktipkeun yén mesin kami teu eureun.
  • Responsiveness

    Urang gancang ngabales sadaya queries customer na bisi masalah urang ngajawab éta pas mungkin.

kami Patner

pantner_03
pantner_05
pantner_07
pantner_09
pantner_10
pantner_17
pantner_19
pantner_21
pantner_23
pantner_29
pantner_31
pantner_33
pantner_35
pantner_37
WhatsApp Online Chat !