Otomatis dua kali sided mesin planing

Pondok Description:

Technical Parameters: 1、Cast iron bed with good shock absorption and stability is machined by CNC machining center to provide a good foundation for cutter shaft and feed. 2、Stangard carbide helical shaft,high-precision imported bearings for the machine to provide a very healthy heart. 3、The use of crawler-type elastic pressure claw(with lifting function)according to the thickness of the wood,the degree of bending choose elastic pressure claw ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Email: sophie@strongsaw.com
  • jéntré produk

    Tags produk

    Parameter teknis:
    1, Matak ranjang beusi kalayan penyerapan shock alus jeung stabilitas anu machined ku puseur machining CNC nyadiakeun hiji yayasan alus keur cutter aci na feed.
    2, Stangard carbide hélik aci,-precision tinggi arah diimpor pikeun mesin nu nyadiakeun hiji haté pisan séhat.
    3, Pamakéan Mapay-tipe tekanan elastis cakar (ku fungsi ngangkat) nurutkeun kana ketebalan tina kai, darajat bending milih elastis tekanan cakar dahar kajauhan, akurasi processing workpeace ieu greatly ningkat, nyoco kuat;
    4, alat Mesin sumbu péso sarta tekanan roller jeung mékanisme dahar mulus, dilengkepan manual rupa-tuning na mékanisme motorized, jadi ti positioning saum sareng accurate.Pressure planing bagian tina uooer tur handap feed loller beungkeut dahar, kasaimbangan dorong kuat;
    5, Pamakéan komponén listrik diimpor, supaya sakabeh kontrol sénsitip sarta aman;
    6, Taiwan produk diimpor dilengkepan alat tampilan digital, panel operasi tiasa langsung dina ketebalan processing, accurancy nepi ka 0.1mm, speed baku dahar kontrol;
    7, Countertops Chrome teuas plated perlakuan husus, ngagem-tahan, rata.

     

    型号 规格 spésifikasi modél MB450 型号 规格 spésifikasi modél MB450
    刨 削 厚度 ketebalan gawe 10-180mm 送 料 电机 功率 Dahar kakuatan motor 2.2kw (konversi frenquency )
    刨 削 宽度 lebar gawe 25-450mm 升降 电机 功率 Ngangkat kakuatan motor 0.37kw
    最小 刨 削 长度 panjangna Min.Working 260mm 总 功率 total kakuatan 15.57kw
    最大 刨 削 量 Max. jero motong 上刀4mm 下刀4mm 吸尘 口 Debu kaluar dia φ150mm
    刀 轴 直径 Motong spindle dia φ5101mm 电压 Voltaseu 380v
    刀 轴 转速 Motong speed spindle 5500r / mnt 外形 尺寸 Gemblengna ukuranana 2500 * 1050 * 1750mm
    送 料 速度 speed dahar 3-20m / mnt 装箱 尺寸 ukuran packing 2600 * 1150 * 1850mm
    上 刀 轴 电机 功率 motong hulu kakuatan spindle motor 7.5kw 重量 Beurat bersih 2500kg
    下 刀 轴 电机 功率 motong Mottom kakuatan spindle motor 5.5kw

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !