Otomatis tunggal mesin pesawat planing

Pondok Description:

Technical Parameters: 1、The body structure is not easy to deform, ensuring long time stability. ; 2、According to the user’s demand, use ordinary planer shaft or spiral cutter shaft; 3、 The table roller is equipped with the trimming device; 4、Feed end double feed rod, feed more reliable, more stable;) 5、Double column lifting, more stable lifting, ensuring the precision of wood planing; 6、According to the thickness of the wood, the working and li...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Email: sophie@strongsaw.com
  • jéntré produk

    Tags produk

    Parameter teknis:
    1, Struktur awakna henteu gampang pikeun deform, mastikeun stabilitas lila.
    ;

    2, Numutkeun paménta pamaké, make aci planer biasa atawa spiral cutter aci;
    3,
    The tabel roller ieu dilengkepan ku alat trimming;

    4, Gebang tungtung rod feed ganda, eupan beuki dipercaya, beuki stabil; )
    5, Double kolom ngangkat, ngangkat leuwih stabil, mastikeun precision of planing kai;
    6, Nurutkeun kana ketebalan tina kai, kerja jeung ngangkat dimensi bisa diatur pikeun mastikeun nu precision tina ketebalan tina planing kayu;

     

    型号 规格 spésifikasi modél PM406 PM508 PM635
    工作台 面积 Ukuran méja gawé 710 * 435mm 710 * 539mm 750 * 661mm
    最大 刨 宽 lebar Max.working 406mm 508mm 630mm
    刨 厚 范围 rentang ngolah 5-167mm 5-167mm 5-167mm
    最大 刨 深 Max. tuickness digawé 6mm 6mm 6mm
    最小 刨 长 panjangna Min.working 188mm 188mm 188mm
    主轴 转速 speed Spindle 6000rpm 6000rpm 6000rpm
    送 料 速度 speed dahar 6-17m / mnt 6000rpm 6000rpm
    马达 功率 total kakuatan 4kw 4 / 5.5kw 5,5 / 7.5kw
    净重 Beurat bersih 390kg 447kg 485kg
    毛重 Beurat kotor 400kg 457kg 495kg
    装箱 尺寸 Ocerall Dimensi 810 * 755 * 1260mm% 910 * 755 * 1270mm 1070 * 755 * 1280mm

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !