Slitting handapeun ragaji trimming

Pondok Description:

Technical Parameters: 1、Unique double-ended bearing support,multi-V precision manufacturing of linear guides and ultra-class wide conveyor chain,so delivery precision,smooth,goodwear resistance. 2、Unique spindle and motor direct design,no power loss,no noise, high precision. 3、Unique volumetriv lubrication system to ensure excellent lubrication performance ,so that the workpiece is smooth and precise delivery. 4、The use of variable frequency sppeed feeding,...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Email: sophie@strongsaw.com
  • jéntré produk

    Tags produk

    Parameter teknis:
    1, Unik ganda-réngsé rojongan bearing, multi-V manufaktur precision of Panungtun liniér sarta ultra-kelas ranté conveyor lega, jadi pangiriman precision, lemes, résistansi goodwear.
    2, spindle Unik jeung motor design langsung, teu rugi kakuatan, teu noise, precision tinggi.
    3, sistem lubrication Unik volumetriv pikeun mastikeun kinerja lubrication alus teuing, jadi anu workpiece nyaeta pangiriman lemes jeung tepat.
    4, Pamakéan variabel dahar frékuénsi sppeed, sahingga lemes, hardwood speed sawing nyaeta akal, lemes incision, supaya ukuran workpiece langkung akurat.
    5, plat Awak kalayan prosés snap-jenis laser patri, strenth tinggi, leuwih geulis.

     

    型号 规格 spésifikasi modél MJ162A 型号 规格 spésifikasi modél MJ162A
    锯片 直径 diaméterna agul Saw 255 / 355mm 主 电机 动 率 kakuatan motor Utama 7,5 / 9kw
    最大 加工 厚度 ketebalan Max.processing 80mm 送 料 电机 功率 Gebang kakuatan motor 1.1kw
    最短 加工 长度 panjangna processing shortest 250mm 总 功率 total kakuatan 8,6 / 10.1kw
    锯切 宽度 lebar Sawing ditinggalkeun 300 / katuhu 460mm 锯片 厚度 ketebalan sabeulah 3.2-5.0mm
    主轴 转速 speed Spindle 2900r.pm 工作台 尺寸 Gawe bareng ukuranana meja 850 * 1400mm
    主轴 直径 diaméterna Spindle φ50.8mm 外形 尺寸 dimensi 1600 * 1330 * 1490mm
    送 料 速度 speed dahar 3-26m / mnt 机床 重量 beurat mesin 855kg

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !