Slitting handapeun ragaji trimming

Pondok Description:

Parameter teknis: 1, Unik rojongan bearing ganda-réngsé, multi-V manufaktur precision of Panungtun liniér sarta ultra-kelas ranté conveyor lega, jadi pangiriman precision, lemes, résistansi goodwear. 2, spindle Unik jeung motor design langsung, teu rugi kakuatan, teu noise, precision tinggi. 3, sistem lubrication Unik volumetriv pikeun mastikeun kinerja lubrication alus teuing, jadi anu workpiece nyaeta pangiriman lemes jeung tepat. 4, Pamakéan frékuénsi variabel sppeed nyoco, sahingga lemes, hardwood sawing sp ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Email: sophie@strongsaw.com
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    Parameter teknis:
    1, Unik ganda-réngsé rojongan bearing, multi-V manufaktur precision of Panungtun liniér sarta ultra-kelas ranté conveyor lega,

    jadi pangiriman precision, lemes, résistansi goodwear.
    2, spindle Unik jeung motor design langsung, teu rugi kakuatan, teu noise, precision tinggi.
    3, sistem lubrication Unik volumetriv pikeun mastikeun kinerja lubrication alus teuing,
    jadi anu workpiece nyaeta pangiriman lemes jeung tepat.
    4, Pamakéan frékuénsi variabel sppeed nyoco, sahingga lemes, speed sawing hardwood nyaeta akal, lemes incision,

    supaya ukuran workpiece langkung akurat.
    5, plat Awak kalayan prosés snap-jenis laser patri, strenth tinggi, leuwih geulis.

    型号 规格 spésifikasi modél MJ163A 型号 规格 spésifikasi modél MJ163A
    锯片 直径 diaméterna agul Saw 255 / 355mm 主 电机 动 率 kakuatan motor Utama 7,5 / 9kw
    最大 加工 厚度 ketebalan Max.preocessing 80mm 送 料 电机 功率 Gebang kakuatan motor 1.5kw
    最短 加工 长度 panjangna processing shortest 250mm 总 功率 total kakuatan 9 / 10.5kw
    锯切 宽度 lebar Sawing 360mm 锯片 厚度 ketebalan sabeulah 3.2-5.0mm
    主轴 转速 speed Spindle 2900r.pm 工作台 尺寸 Gawe bareng ukuranana meja 1750 * 860 * 830mm
    主轴 直径 diaméterna Spindle φ50.8mm 外形 尺寸 dimensi 1950 * 1280 * 1350mm
    送 料 速度 speed dahar 3-26m / mnt 机床 重量 beurat mesin 970kg

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !